Ramazan Etkinlikleri

Lider Eğitim olarak her yıl ramazan ayında sizlerle beraber birbirinden güzel etkinlikler ve programlar düzenledik. Ramazan ayının manevi ikliminden istifade ettik. Yılda bir defa nasip olan Ramazan ayı gibi bereketli bir ayı sizsiz geçirmek istemiyoruz. Bu yüzden Ramazan ayına yine Lider Eğitim farkıyla giriyoruz. İnternet sitemizde hem öğrenebileceğiniz hem de hoşça vakit geçirebileceğiniz yeni güzel bir etkinlik hazırladık. Her gün güncellenen faydalı içerikleri ile öğrencilerimiz arasında yapılacak olan yarışmalar düzenleyeceğiz. O yüzden içerikleri aktif olarak takip etmeniz çok önemli. Ayrıca sistem üzerinden günlüklerinizi her gün doldurup puanlar toplayarak farklı hediyeler kazanabilirsiniz. Sisteme aşağıda anlatıldığı gibi kaydolup günlükleri ekleyebilirsiniz.

Adres çubuğuna www.lider.org.tr/ramazan linkini yazıp sağ tarafta bulunan ücretsiz kaydol butonuna tıklayarak gelen ekranda gerekli alanları kendimize göre dolduruyoruz.

Kaydolurken girdiğiniz mail adresi ve TC Kimlik numaranız ile giriş yapacağınız için bu bilgileri doğru girmeniz gerekmektedir.

Giriş yapmak için menü kısmından ÖĞRENCİ GİRİŞİ butonuna tıklayarak gelen ekranda Öğrenci email kısmına, kaydolurken yazdığımız mail adresini, şifre kısmına da TC Kimlik numaranızı yazdıktan sonra alt kısımda bulunan doğrulama kodunu yazarak giriş yapıyoruz.

Giriş yaptıktan sonra Ana sayfamızda envai çeşit birbirinden faydalı bilgiler ve içeriklere ulaşabilirsiniz. Burada bulunan içerikleri iyi takip ederek yarışmalarda avantaj sağlayabilirsiniz. Her gün, Ramazan Günlüğü Ekle butonuna tıklayarak günlüklerinizi kaydedip puanları toplayarak hediyeler kazanabilirsiniz.

Online Ramazan Günlüğü hizmetimizden nasıl faydalanacağınızı aşağıdaki videomuzu izleyerek daha ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz.