1001 BİLİMCİ ÇOCUK PROJESİ BAŞLIYOR!

0

Lider Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin yürüttüğü “1001 Bilimci Çocuk Projesi” Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle başlıyor…

Lider Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne bağlı beş Gençlik Gelişim Merkezi’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle “1001 Bilimci Çocuk Projesi” kapsamında Bilim ve Teknoloji Kulübü açılacak.

Üsküdar, Ümraniye, Dudullu, Samandıra ve Kaynarca Gençlik Gelişim Merkezleri’nde açılacak olan Bilim ve Teknoloji  Kulüpleri 14 Ekim Cumartesi Günü eğitimlerine başlayacak. Bilim ve Teknoloji Kulüpleri’nde bir sene boyunca haftada 1,5 saatlik eğitim alacak öğrenciler bu kulüplerde kodlama, robotik, temel elektrik-elektronik, astronomi, 3B tasarım ve fen deneyleri eğitimi alacak.

Lider Eğitim Gençlik Gelişim Merkezleri’ndeki Bilim ve Teknoloji Kulüpleri hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için iletişim numaraları afişte mevcuttur. 1001 Bilimci Çocuk Projesi kapsamında ayrıca Gençlik Gelişim Merkezleri’nin yakınındaki okullarda da bilimsel etkinlikler düzenlenecektir.

Paylaş

Bir Yorum Bırakın