Aday Rehber Başvuruları 2015-2016

Güzel Bir Gelecek, Sizinle Gelecek…

Lider Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde yürütülen Değer Halkaları çalışmaları ile çocuklarımızın ve gençlerimizin “Karakter Eğitimine” katkı sağlanmaktadır. 2004 yılından bu yana yürütülen Yaygın Eğitim çalışmaları her yıl daha büyük kitlelere ulaşmaktadır.

Değer Halkaları çalışmaları, öğrencilerin karakter eğitimi rehberi ile bir araya gelerek sevgi ve saygı içinde, bilgi ve değer paylaşımı yaptığı süreçtir.

Karakter Eğitimi Değer Halkalarına rehberlik edecek, sorumluluk bilinci yerinde üniversiteli öğrenciler aranmaktadır.  Bu görevi almak isteyen gençlerin rehber mülakatları için Üsküdar’da bulunan merkezimize gelmeleri gerekmektedir. Mülakata giriş randevuları www.degerhalkalari.com adresinden alınmaktadır. Mülakatlar her hafta Salı ve Çarşamba günlerinde yapılmaktadır.

Kayıt İçin Tıklayınız

10660202_671694172973238_2181050795935413965_n

İrtibat Adresi: Aziz Mahmud Hüdayi mah. Aziz Efendi Mektebi sok. Türbe Üstü Şeyh Dairesi No:11 Üsküdar/İstanbul

İrtibat Tel: Mücahit AKGÜL 0 506 161 03 03