GENÇLİK LİDERLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Eğer yetişen bir nesil ideal insan ölçüleri içinde yetişiyorsa, gücünü kaba kuvvete ve nefsanî arzulara sarf etmiyorsa, yönünü Hakk’a dönmüşse, en güzel istikbâl onun içindir. O neslin toplumu, parlak bir geleceğe sahip demektir. Fakat gençlik, gücünü kaba kuvvete, nefsanî arzulara râm etmişse, o zaman gelecek karanlık demektir.

Buna göre;

Şayet dinimizi seviyorsak, îmanımızı korumak istiyorsak, bize emanet edilen bu vatanı elde tutmak istiyorsak, bu milletin haysiyeti, şerefi ve izzeti olan bayrağın dalgalanmasını arzu ediyorsak, güzel bir nesil yetiştirmek mecburiyetindeyiz. İdeal insanı inşa etmek zaruretindeyiz.

Bu nesil, gözümüzün nûru bir nesil olmalı. Ardımıza baktığımız zaman yüreğimizi ferahlatan, göğsümüzü kabartan bir nesil olmalı.

Bundan yola çıkarak siz değerli gençleri ve kendini genç hisseden tüm gönüllülerimizi yeni bir neslin yetişmesine katkı sağlamak için birlikte çalışmaya bekliyoruz. İdeal insan yetiştirme noktasında beraber yürüyeceğimiz bu kutlu yolun yarınlarımıza atılan bir tohum olmasını temenni ediyoruz.

Kayıt için tıklayınız

İrtibat: 0534-432-50-91 // 0542-527-37-67