İZCİLİK NEDİR ?

Tanıtım, tüm çocuk ve gençlerin katılabileceği dil, din, ırk ve siyasal ayrım yapılmayan üniformalı bir eğitim sistemidir. İzcilik aynı zamanda öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerine bağlı, dürüst, düzenli, disiplinli, özgüven sahibi, zamanı etkin kullanan, gündelik hayatında her yönden örnek bireyler olarak yetiştirme amacıyla düzenlediğimiz bir açık hava programıdır.

NİÇİN İZCİLİK?

İzciliğin amacı; günümüz, teknoloji bağımlısı olan ve ekranlara hapsolan çocuklarımızı ve gençlerimizi doğayla buluşturarak, karakterli, toplum içinde yapıcı ruha sahip, saygılı ve disiplinli, başkalarını düşünen, halka hizmet etmekten zevk duyan, yurduna, milletine bağlı, bütün insanlara karşı dürüst ve iyi duygulu, kendisi için gerekli el becerilerine sahip, özgüven sahibi, sorumluluk almaya hazır ve istekli, tabiatı seven ve koruyan nitelikte iyi bir yurttaş ve iyi bir insan olarak yetiştirmektir.

Nasıl İzcİ Olunur ?

4 Adımda İzci olma

• Kayıt
  • Aday İzci