Babalar ve Oğullar Kampı

0

Lider Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Gençlik Gelişim Merkezlerinden Kaynarca Gençlik Merkezi “İkinci Çavuşbaşı Babalar ve Oğullar Kampı” nı gerçekleştirdi.

Programa 29 baba ve 33 oğul olmak üzere toplam 62 kişi katıldı.
Beykoz Çavuşbaşı Kampı’nda gerçekleştirilen programda 1 gece 2 gün kalındı.

Program kapsamında hem çocuklar babalarıyla unutamayacakları bir hafta sonu geçirmiş oldular hem de öğrenciler, babalar ve Kaynarca Gençlik Merkezi görevlileri birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulmuş ve birbirleriyle kaynaşmış oldular.

Program için cumartesi günü saat 18.00’da Gençlik Gelişim Merkezlerinde buluşan baba ve oğullar servislerle yola çıkarak saat 19.00’de kamp alanına vardılar.

Akşam namazı ve akabinde akşam yemeği ile başlayan kampımız tanışma ile devam etmiştir. Daha sonra Halid Çekici Hocamız Vakıf hizmetleri ve Öğrenci Eğitimi ile ilgili bir sohbet gerçekleştirmistir.
Sohbetten sonra İzcilik Oyunları , Refleks Oyunu, Perde Oyunu, Sopa Yakalama Dikkat Oyunu ve Köylü Vampir Oyunu ile çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirme imkanı buldular.

Sabah namazı ile ikinci güne başlayan konuklar, saat 6.40′ da Doğa ve Tefekkür Yürüyüşü ile temiz havayı almış oldular. Daha sonra Kahvaltı ve daha sonrasında Osmanlı Okçuluğundan sonrada Havuz Hamam etkinliğine gidildi .

Biz inanıyoruz ki bu kampla hem çocuklar hem de babalar, hayatları boyunca unutamayacakları ve hep gülümseyerek hatırlayacakları iki güzel gün yaşadılar…

Paylaş

Comments are closed.