2016-2017 GENÇLİK GELİŞİM MERKEZLERİ PROGRAMI

0

Lider Eğitim Gençlik Gelişim Merkezleri 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde 9-13 yaş arası erkek öğrencilere yönelik birbirinden farklı eğitici, öğretici ve eğlenceli eğitim programlarıyla gençlere kapılarını açıyor.

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Lider Eğitim Gençlik Gelişim Merkezleri’nde uygulanan “Değerler Eğitimi Programı, Akademi Programı, Kulüp Çalışmaları ve Atölye Çalışmaları” ile dört farklı alanda gençlere yönelik eğitimler gerçekleştiriliyor.

Lider Eğitim Derneği yetkililerinin verdiği bilgiye göre verilecek eğitimler ise şöyle:

Değerler Eğitimi Programı: Bu programdaki derslerde, Kur’ân-ı Kerim, Temel Dînî Bilgiler, Âdâb-ı Muaşeret ve Karakter Eğitimi yapılıyor.

Akademi Programı: Öğrencilere Arapça, Fen Bilgisi, Türkçe, Matematik, İngilizce eğitimi veriliyor.

Kulüp Çalışmaları: Öğrenciler İzcilik, Futbol, Astronomi, Yüzme, Geleneksel Okçuluk, Tekvando, Yakın Savunma gibi spor dallarının yanı sıra Sosyal Sorumluluk Projelerine katılıyor.

Atölye Çalışmaları: Bu çalışmada Geleneksel El Sanatları, Zekâ Oyunları, Robotik ve benzeri atölyelerle gençlerin kendilerini geliştirmeleri sağlanıyor.

Gençlik merkezlerinde, uzun süreli ve daha yoğun eğitim almak isteyen gençlere yönelik özel programlar sunuluyor. İşte o programlar:

Programımız ders çalışma ve kitap okuma kampları, sosyal – kültürel faaliyetler ve sportif kulüplerle desteklenerek uygulanmaktadır.Öğrencilerimizi TEOG sınavına hazırlamak amacıyla; yoğunlaştırılmış ders programları, birebir test çözümleri ve etütler, deneme sınavları ve zengin kaynaklarla desteklenmiş, seçkin öğrencilerle oluşturulan özel TEOG sınıflarıdır.

1. TEOG SINIFLARI

Öğrencilerimizi TEOG sınavına hazırlamak amacıyla; yoğunlaştırılmış ders programları, birebir test çözümleri ve etütler, deneme sınavları ve zengin kaynaklarla desteklenmiş, seçkin öğrencilerle oluşturulan özel TEOG sınıflarıdır.

Programımız ders çalışma ve kitap okuma kampları, sosyal – kültürel faaliyetler ve sportif kulüplerle desteklenerek uygulanmaktadır.

2. AKADEMİ PROGRAMI

Değerler Eğitimi Programı (Kur’ân-ı Kerîm, Temel Dînî Bilgiler, Karakter Eğitimi) sabit olmak üzere İmam Hatipler için İrfan Akademi, diğer okullar için Gençlik Akademisi adıyla uygulanan paket eğitim programıdır. Dersler paket program olup Atölye ve Kulüpler seçmelidir.

3. PROJE SINIFLARI

Akademi sınıfındaki öğrencilerden sınavla seçilerek oluşturulan özel proje sınıflarıdır. Bu programdan mezun olan öğrencilerin akademik bilgi ve ahlâk düzeyleri gelişmiş, topluma öncülük edebilecek, karakterli bir nesil olmaları hedeflenmektedir.

4.İHTİSAS SINIFI

Aidiyeti, ders başarısı, devamlılığı, gayreti ve ahlâkî durumu ile ön plana çıkan öğrencilerin kabul edildiği, Öğrenci Koçluğuna yönelik bir programdır. Bu programı kabul eden öğrencilerin Gençlik Merkezinde katıldıkları programları, okul dersleri, kitap okuma programları, kişisel gelişimleri takibe alınmakta ve kariyer planlamaları yapılmaktadır.

LİDER EĞİTİM GENÇLİK GELİŞİM MERKEZLERİ

Üsküdar Sultantepe GGM 0507 605 94 70

Üsküdar Yavuztürk GGM 0216 344 49 93

Ümraniye GGM 0216 632 01 38

Dudullu GGM 0216 614 03 51

Samandıra GGM 0216 311 40 44

Sultanbeyli Orhangazi GGM 0216 487 15 25

Sultanbeyli Abdurrahmangazi GGM 0533 167 70 52

Kaynarca GGM 0216 397 05 39

Detaylı bilgi için: www.lider.org.tr

genclik_gelisim_merkezleri

Paylaş

Bir Yorum Bırakın