2019-2020 Gençlik Gelişim Merkezleri Programı

Değerler Eğitimi

Değerler eğitimi öğrencilerimizin manevi gelişimini destekleyen, onların Kur’an-ı Kerim’i doğru ve güzel okumasını sağlayan, onlara ahlaki yönde müspet hasletler kazandıran, aynı zamanda dinimizin temel kaidelerini öğretmeyi amaçlayan programımızdır.

LGS Sınıfları

Öğrencilerimizi LGS sınavına hazırlamak amacıyla; yoğunlaştırılmış ders programları, birebir test çözümleri ve etütler, deneme sınavları ve zengin kaynaklarla desteklenmiş, seçkin öğrencilerle oluşturulan özel LGS sınıflarıdır. Programımız ders çalışma ve kitap okuma kampları, sosyal – kültürel faaliyetler ve sportif kulüplerle desteklenerek uygulanmaktadır.

Akademi Programı

Değerler Eğitimi Programı ( Kur’ân-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler, Karakter Eğitimi) sabit olmak üzere İmam Hatipler için İrfan Akademi, diğer okullar için Gençlik Akademisi adıyla uygulanan paket eğitim programıdır. Dersler paket program olup Atölye ve Kulüpler seçmelidir.

Proje Sınıfları

Akademi sınıfındaki öğrencilerden sınavla seçilerek oluşturulan özel proje sınıflarıdır. Bu programdan mezun olan öğrencilerin akademik bilgi ve ahlâk düzeyleri gelişmiş, topluma öncülük edebilecek, karakterli bir nesil olmaları hedeflenmektedir.

İhtisas Programı

Aidiyeti, ders başarısı, devamlılığı gayreti ve ahlâki durumu ile ön plana çıkan öğrencilerin kabul edildiği, Öğrenci Koçluğuna yönelik bir programdır. Bu programı kabul eden öğrencilerin Gençlik Merkezinde katıldıkları programları, okul dersleri, kitap okuma programları, kişisel gelişimleri takibe alınmakta ve kariyer planlamaları yapılmaktadır.

Online Ön Kayıt

Öğrencinin Adı Soyadı

Öğrencinin Sınıfı

Telefon Numaranız